Помош при штета

Се случи нешто непредвидено? Тука сме за тебе! Пополни ги твоите контакт информации и во најкус рок ќе се поврземе со тебе.
Помош при штета
pic

Поврзи се со нас

Преку формуларот за помош при штета или на телефонскиот број 13 388

Со што можеме да ти помогнеме при настаната штета

  • Заедничка дијагностика на настанатата штета

  • Асистенција при комплетирање на документација за пријава на штета

  • Асистенција при проценка на штета

  • Следење на прогресот на предметот

pic