user image

Како да купам осигурителна полиса?

user image
1 Аплицирај за 30 секунди преку формуларот за апликација или посети нѐ во некоја од Продавниците за полиси
2 За неколку минути ќе добиеш повик од наш стручен агент кој веднаш ќе ја изготви твојата полиса
3 Изготвената полиса ќе биде испратена на твојот маил, а истата можеш да ја подигнеш во една од преку 50-те локации низ државата

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)