Концерт во чест на незаборавниот Тоше Проески
2024-06-04

Со големо задоволство ве покануваме на концертот во чест на незаборавниот Тоше Проески

ВИДИ ПОВЕЌЕ arrow logo arrow logo
1ви Јуни Меѓународен ден на детето.
2024-05-31

На 01ви јуни Меѓународниот ден на детето, да ја разбудиме свеста за заштита на децата во секој поглед од животот, вклучувајќи ја и финансиската безбед...

ВИДИ ПОВЕЌЕ arrow logo arrow logo
Се радуваме да Ви го претставиме најновото заштитно лице на нашата компанија - М...
2024-05-23

Броко е Вашиот виртуелен чувар, првото и најсигурно решение кога станува збор за осигурување.

ВИДИ ПОВЕЌЕ arrow logo arrow logo
Ристе Глигоровски за Осигурување магазин
2024-04-29

Развиваме нов производ за домаќинско осигурување заедно со една од најголемите осигурителни компании во Македонија.

ВИДИ ПОВЕЌЕ arrow logo arrow logo