Осигурувањето на моторни возила (каско)

Каско осигурувањето на моторни возила ги покрива штетите на сите видови возила со сопствен погон, освен шински и влечни патни возила.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Вози спокојно и заштити ги твоите "4 тркала"  и уживај на отворениот пат со Каско осигурување на моторни возила - твојата сè-во-едно заштита против несреќи, кражби и неочекувани штети.

Предности

  • покривање на сите штети на возилото без разлика на тоа кој е причинител
  • најдобра понуда на пазарот од сите осигурителни компании
  • можност за каско со франшиза според моментални потреби
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите видови на моторни возила.

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурувањето на моторни возила (каско)

Сите штети на твоето возило info icon check icon
Дополнително вградени делови во возилото info icon check icon
Механичко абење на делови info icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Ул. Ленинова бр. 81 – 1/1.2, 1000 Скопје
arrow icon
М Брокер АД Скопје ЕМБС: 7594232
arrow icon
Телефон
13388