Осигурувањето на шински возила (каско)

Каско осигурување на шински возила ги покрива штетите настанати на шински возила.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Возовите одсекогаш биле главна врска меѓу заедниците. Купи каско полиса и финансиските трошоци при настаната штета се минато.

Предности

  • покривање на сите штети на шинските возила без разлика на тоа кој е причинител
  • најдобра понуда на пазарот од сите осигурителни компании
  • можност за каско со франшиза според вашите барања
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за правни лица

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурувањето на шински возила (каско)

Сите штети на шинското возило info icon check icon
Механичко абење на делови info icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)