Осигурувањето на стока во превоз (карго)

Карго осигурувањето на стока ги покрива штетите или губиток на стока во превоз, вклучувајќи го багажот, без оглед на видот на транспортот.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Во денешно време патот на твојот продукт до тебе е исполнет со потенцијални ризици. Осигурај го транспортот на твојата нарачка

Предности

  • заштита на пратките од оштетување при транспорт
  • заштита на пратките при кражба во транспорт
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите видови пратки.

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурувањето на стока во превоз (карго)

Штети предизвикани од транспорт info icon check icon
Кражба на пратката при транспорт info icon check icon
Штети при утовар и истовар на пратката info icon check icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)