Осигурувањето на воздухоплови (каско)

Каско осигурување на воздухоплови ги покрива штетите настанати на воздухоплови.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Безбедни во воздух и на земја.  Купи каско полиса и финансиските трошоци при настаната штета се минато.

Предности

  • покривање на сите штети на леталото без разлика на тоа кој е причинител
  • најдобра понуда на пазарот од сите осигурителни компании
  • можност за каско со франшиза според моментални потреби
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите видови летала.

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурувањето на воздухоплови (каско)

Осигурен во воздух info icon check icon
Осигурен на земја info icon check icon
Осигурен при укотвување info icon check icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)