Патничко осигурување

Патничко осигурување е наменето за сите лица кои патуваат надвор од државата или други случаи на отсуство од дома или од постојаното место на живеење.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Секое патување е непредвидливо, но со купена полиса за патничко осигурување ги намалуваш ризиците од несакани ситуации кои може да ти се случат при долгоочекуваниот одмор или било кое патување.

Предности

  • нема долна возрасна граница за осигурени лица
  • престој од 1 до 365 дена
  • индивидуална, групна или семејна полиса
  • осигурување од кражба или каснење на багаж
  • покриеност во сите држави во светот
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите физички лица.

arrow icon

Полисата е наменета за вработени лица во правни субјекти.

Што е вклучено во осигурувањето?

Патничко осигурување

здравствена помош за итни интервенции info icon check icon
помош при патување info icon check icon
осигурување од незгода info icon check icon
осигурување од спортска незгода info icon check icon
минати состојби info icon
извадено после напуштање на државата info icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Ул. Ленинова бр. 81 – 1/1.2, 1000 Скопје
arrow icon
М Брокер АД Скопје ЕМБС: 7594232
arrow icon
Телефон
13388