Осигурување на гаранции

ги покрива и директно или индиректно гарантира за исполнувањето на обврските на должниците.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Исполнете ги своите обврски без грижа и заштитете ги своите инвестиции, со осигурувањето на гаранции. 

Предности

  • заштита и сигурност во случај на непридржување на обврските од страна на должниците
  • Осигурувањето на гаранции гарантира директно или индиректно исполнување на обврските на должниците
  • Осигурувањето на гаранции ви обезбедува и правна заштита во случај на непридржување на обврските
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите физички лица.

arrow icon

Полисата е наменета за правни лица

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурување на гаранции

Невозможност за исполнување на обврските info icon check icon
Банкрот или неплатежоспособност info icon check icon
Извршни постапки и судски спорови info icon check icon
Изгубен приход info icon check icon
Ut eum dolorum aut mollitia qui sed rem nemo. info icon
Eos qui aliquam laudantium sit adipisci expedita. info icon
Dolorem cumque ducimus natus voluptatem. info icon check icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Ул. Ленинова бр. 81 – 1/1.2, 1000 Скопје
arrow icon
М Брокер АД Скопје ЕМБС: 7594232
arrow icon
Телефон
13388