Осигурувањето на пловни објекти (каско)

Каско осигурување на пловни објекти ги покрива штетите настанати на речни или езерски пловни објекти.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Безбедни во вода и на земја.  Купи каско полиса и финансиските трошоци при настаната штета се минато.

Предности

  • покривање на сите штети на пловниот објект без разлика на тоа кој е причинител
  • најдобра понуда на пазарот од сите осигурителни компании
  • можност за каско со франшиза според моментални потреби
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите видови на пловни објекти.

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурувањето на пловни објекти (каско)

Осигурен во вода info icon check icon
Осигурен на копно info icon check icon
Осигурен при усидрување info icon check icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)