Осигурување на велосипед и велосипедисти

Осигурувањето на велосипед и велосипедисти вклучува осигурување од незгода, одговорност кон трети лица и каско осигурување.

САКАМ ПОНУДА arrow logo
pic

Зошто да изберете осигурување?

Заштити ги твоите авантури на две тркала и вози безбедно со Осигурување на велосипед и велосипедисти - твојата сигурносна мрежа за безбедност на патот, те осигурува тебе и твојот омилен велосипед од неочекувани несреќи и кражби.

Предности

  • Можност за осигурување на малолетни лица со навршени 10 години
  • Вклучени и електрични велосипеди
  • Најконкурентна понуда на пазарот
pic

За кого е наменет продуктот?

arrow icon

Полисата е наменета за сите физички лица.

Што е вклучено во осигурувањето?

Осигурување на велосипед и велосипедисти

Сите штети предизвикани на велосипедот info icon check icon
Сите штети предизвикани кон трети лица info icon check icon
Кражба на велосипед info icon check icon

Каде може да не најдете

arrow icon
Адреса за кореспонденција
Pajak 9 st. 1000 Skopje
arrow icon
За нас
"MБрокер",EIC: 7594232 MRP: Riste Gligorovski
arrow icon
Телефон
13388 (биран директно од целата земја)