Осигурување на велосипед и велосипедисти

Осигурувањето на велосипед и велосипедисти вклучува осигурување од незгода, одговорност кон трети лица и каско осигурување.

I want offer arrow logo
pic

Why you choose insurance

Заштити ги твоите авантури на две тркала и вози безбедно со Осигурување на велосипед и велосипедисти - твојата сигурносна мрежа за безбедност на патот, те осигурува тебе и твојот омилен велосипед од неочекувани несреќи и кражби.

Advantages

  • Можност за осигурување на малолетни лица со навршени 10 години
  • Вклучени и електрични велосипеди
  • Најконкурентна понуда на пазарот
pic

For whom the product is intended?

arrow icon

Полисата е наменета за сите физички лица.

What does insurance cover?

Осигурување на велосипед и велосипедисти

Сите штети предизвикани на велосипедот info icon check icon
Сите штети предизвикани кон трети лица info icon check icon
Кражба на велосипед info icon check icon

Where to find us?

arrow icon
Correspondence address
Ул. Ленинова бр. 81 – 1/1.2, 1000 Скопје
arrow icon
М Брокер АД Скопје ЕМБС: 7594232
arrow icon
Telephone
13388 (dialed directly from the whole country<13388>)