1ви Јуни Меѓународен ден на детето.

2024-05-31

На 01ви јуни Меѓународниот ден на детето, да ја разбудиме свеста за заштита на децата во секој поглед од животот, вклучувајќи ја и финансиската безбедност преку осигурување.

Денес кога сме предизвикани од многу аспекти на секојдневието, осигурувањето е многу повеќе од заштита – тоа е инвестиција во мирна и сигурна иднина на нашите деца. М Брокер верува дека правилното планирање и заштита од ризиците се важни делови од грижата за децата и нивната иднина.

Нашата визија и мисија е да ви помогнеме да создадете стабилна финансиска основа која ќе им обезбеди на вашите деца сигурност и можност за непрекинат раст и развој.

Оваа година, како дел од нашата иницијатива за Меѓународен ден на детето, ние ќе се посветиме на финансиската безбедност и стабилноста на нашите деца.

Нека овој Меѓународен ден на детето биде повод за обновување на нашата ангажираност за заштита и поддршка на сите деца.

М Брокер, секогаш е тука да ја обезбеди најдобрата и наповолна понуда креирана само за вас и вашите најмили.

Среќен Меѓународен ден на Детето!

 

Со почит,

М Брокер

More news
Previous

Броко е Вашиот виртуелен чувар, првото и најсигурно решение кога станува збор за осигурување.

Learn more arrow logo arrow logo
Next

Со големо задоволство ве покануваме на концертот во чест на незаборавниот Тоше Проески

Learn more arrow logo arrow logo